Fotoreportage: Kreative kragetæer og konvolutter

Husker du følelsen af at finde et uventet og ‘godt gammeldags’ fysisk brev i postkassen? Ikke brevet fra SKAT eller fra tandlægen om det årlige eftersyn – nej, et brev fra en savnet ven, et familiemedlem eller en anden, du har kær.

Det fysiske brev er i krise, og har været det længe. Fra at have været den eneste reelle mulighed for skriftlig kommunikation, benytter langt de fleste af os nu e-mails, de sociale medier og sms’er til at korrespondere. Men et lille oprør mod denne udvikling er måske på vej.

Dét oplevede vi en kold februar aften, hvor kreativiteten fik frie hænder, da den frivillige forening ‘Post A Letter/Aarhus’ afholdt brevskrivningsaften på Café Smagløs. Rundt om caféens borde, sad folk med farverige tusser, klistermærker og hjemmefoldede konvolutter og kreerede fine håndskrevne breve.  Nogle drak kaffe og sludrede over brevskrivningen, andre sad lydløse og fuldt fordybede og skrev: til Onkel Otto, til højskoleveninden og kæresten i Sydafrika.

Aftenens postkasse blev godt fyldt med kreative breve…
…til nær og fjern
Hyggelig morfar-stemning på Café Smagløs
I alt blev der sendt 232 breve afsted denne aften – både til Danmark og resten af verden

Post A Letter/Aarhus er en fast månedlig begivenhed, som løber af stablen fra kl. 19-21 den første mandag i hver måned. Alle er velkomne, og det er gratis at deltage. Frimærkerne sponsoreres af PostNord og de kreative materialer af Café Smagløs.